Cek Maestro Card Master Card Visa Electron American Expres Card Dina Card Visa

011/2145-876
Osiguranja

Obavezno osiguranje – delimično i potpuno kasko – zeleni karton – putno osiguranje
Delta Generali osiguranje

Ljubazni službenik osiguranja, porazgovaraće sa Vama, posavetovati Vas koje dodatno osiguranje da uzmete. Ne žurite! Pozvaćemo Vas sledećeg dana i čuti od Vas Vaše želje vezane za obavezno, delimično ili potpuno osiguranje i poželeti Vam srećan put na leđima krilatog lava.Osiguranje motornih vozila

Osiguranje motornih vozila

U saradnji sa Generali osiguranjem, kućom koja brine o svojim korisnicima i njihovoj imovini, vršimo i osiguranje motornih vozila. Stoga kod nas možete ugovoriti obavezno osiguranje od autoodgovornosti, kao i kasko osiguranje (potpuno ili delimično), osiguranje dobrovoljno ili obavezno putnika u Vašem vozilu...Pored toga za slučaj da putujete van zemlje kod nas možete nabaviti zeleni karton za Vaš auto.

Zeleni karton

Putno osiguranje

Putno osiguranje

Ukoliko Vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest ili se ukaže potreba za hirurškom intervencijom ili boravkom u bolnici, uz polisu putnog osiguranja bićete potpuno zbrinuti. Polisa se tada koristi kao sredstvo plaćanja usluga zdravstvene asistencije, a aktivira se pokazivanjem lokalnom lekaru ili medicinskoj ustanovi na uvid ili pozivanjem Call Centara Europe Assistance-a, gde se komunikacija odvija na srpskom jeziku
Pored toga što se preporučuje da polisu imate zbog potencijalnih zdravstvenih problema, polisa je i sredstvo za opuštena turistička i poslovna putovanja, jer osiguranje brine o Vama.

Pored toga što se preporučuje da polisu imate zbog potencijalnih zdravstvenih problema, polisa je i obavezan dokument prilikom izdavanja viza za turistička i poslovna putovanja.